Edexcel Assured Programs

Edexcel Assured Programs

edexcelΤο Edexcel είναι μέρος της Pearson, κορυφαίας εκπαιδευτικής εταιρείας στον κόσμο, της οποίας η κληρονομιά και οι ρίζες βασίζονται σε μεγάλα ονόματα όπως οι Longman, Heinemann και Prentice Hall.

Το Edexcel είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός πιστοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρει ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που δίνουν τη δυνατότητα στους αποφοίτους να εργαστούν σε σχολεία, σχολές, εργοδότες και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς.

Τα ακαδημαϊκά προσόντα περιλαμβάνουν πιστοποιήσεις:

 • GCSE
 • GCE (Α επίπεδο)
 • International GCSE (Edexcel Πιστοποιητικό για το Ηνωμένο Βασίλειο στα δημόσια σχολεία)
 • NVQ
 • BTEC

Οι πιστοποιήσεις BTEC αναγνωρίζονται σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως και μετά το 2010 έχει πάνω από 1,1 εκατομμύρια σπουδαστές που έχουν κάνει εγγραφή.

 

Δείτε τα πιστοποιημένα Διπλώματα Σπουδών

Testimonials Φοιτητών

 • Testimonial
  Nino Lezava, HND Hospitality

  Θεωρώ ότι έκανα τη σωστή επιλογή Κολεγίου για τις σπουδές μου. Όλο το προσωπικό του Κολεγίου, όπως επίσης οι καθηγητές, είναι φιλικοί και επαγγελματίες. Το πρόγραμμα τουριστικών σπουδών που διάλεξα, είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον από ό,τι περίμενα.

 • Testimonial
  Κορομπλής Θωμάς, Diploma in Shipping

  Νοιώθω πολύ όμορφα που είμαι φοιτητικής στο κολέγιο cityu στο shipping management . Τα μαθήματα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως και ο καθηγητής μας κος Γιαννάκης όπου μας μεταφέρει με το καλύτερο τρόπο τα ναυτιλιακά δρώμενα της ιστορίας στη ναυτιλία , με την εξέλιξη τους στο σήμερα . Συνεπώς προετοιμάζεται κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με τη ναυτιλία με το καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να εξελιχθεί επαγγελματικά η να προχωρήσει τις σπουδές του.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support