BA (Hons) International Food & Beverage Management

Το City Unity College σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University προσφέρει προπτυχιακό πρόγραμμα στη Διεθνή Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών (BA (hons) International Food & Beverage Management). Η βιομηχανία της μαζικής εστίασης είναι μια δυναμική βιομηχανία, και όλοι όσοι φιλοδοξούν να αποκτήσουν διευθυντικές θέσεις θα πρέπει να αποκτήσουν άρτια γνώση του σχεδιασμού, της παραγωγής, της λειτουργίας και τη διαχείρισης ενός συστήματος μαζικής εστίασης. Αυτή η βιομηχανία είναι πελατοκεντρική, όπως εκδηλώνεται με τη παραγωγή τροφίμων ποιότητας και υπηρεσιών για την ικανοποίηση των πελατών με τις αυξανόμενες οικονομικές ανησυχίες.
Το βασικό σκεπτικό του προγράμματος Διεθνούς Διαχείρισης Τροφίμων και Ποτών είναι η συνειδητοποίηση ότι στη σύγχρονη τουριστική βιομηχανία τροφίμων και ποτών, είναι απαραίτητη αλλά όχι επαρκής η παραγωγή απλώς και μόνο Сhefs. H βιομηχανία χρειάζεται διαχειριστές – Διευθυντές Сhef αλλά και διαχειριστές – Διευθυντές τροφίμων και ποτών γενικότερα. Ο κύριος σκοπός αυτού του προγράμματος, ως εκ τούτου, είναι να προσφέρει στους φοιτητές τις γνώσεις που είναι αναγκαίες για να εκτελέσουν διευθυντικά καθήκοντα σε μια σειρά από μονάδες παραγωγής τροφίμων και ποτών με απόλυτη επιτυχία.

Μαθήματα

Στόχος των δύο πρώτων ετών είναι να προετοιμάσουν τους φοιτητές για να γίνουν Сhefs  και υπεύθυνοι εστιατορίου, ενώ το τρίτο έτος έχει σχεδιαστεί για άτομα που φιλοδοξούν να αναλάβουν διευθυντικά καθήκοντα στον ενδιαφέροντα τομέα του Food & Beverage και των συναφών κλάδων. Η δομή του προγράμματος παρέχει στέρεες βάσεις στον τομέα της διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης πρακτικής εμπειρίας, καθώς και δημιουργικές και επαγγελματικές δεξιότητες. Επίσης, παρέχει άμεση επαφή με εξαιρετικές εταιρείες και τους ηγέτες τους, οι οποίοι είναι συχνά προσκεκλημένοι ομιλητές του προγράμματος.

Πρώτο Έτος

  • Menu Planning and Design (Σχεδιασμός και παραγωγή προγράμματος εδεσμάτων)
  • Food Science, Hygiene and HACCP (Γαστρονομία (επιστημονική προσέγγιση), Υγιεινή και HACCP)
  • Food Commodities and Culinary Principles (Εμπορική τροφίμων και Αρχές Μαγειρικής γαστρονομίας)
  • Finance for Managers (Χρηματοοικονομική Διοίκηση)
  • Management Theory & Practice (Θεωρίες και Πρακτικές Διοίκησης)
  • Personal Development Planning (Σχεδιασμός Μεθόδων Προσωπικής Ανάπτυξης)
  • Business Applications (Επιχειρησιακές Εφαρμογές)
  • Industrial Work Experience (Πρακτική Εξάσκηση)
  • Food Production Theory and Practicals I (Θεωρία και πρακτική παραγωγής Εδεσμάτων Ι)
  • Customer Service Workshop (Σεμινάριο Εξυπηρέτησης Πελατών)

 

Δεύτερο Έτος

  • Food and Beverage Planning and Control (Σχεδιασμός & Έλεγχος Τροφίμων και Ποτών Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων)
  • Restaurant Operations Management (Διαχείριση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης)
  • Bar and Beverage Theory (Bar (ποτοπωλείο και θεωρία ποτών)
  • Nutrition in Menu Planning (Διατροφικός σχεδιασμός εδεσματολογίου)
  • Human Resource Management for Tourism, Hospitality and Events (Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού για Τουρισμό, ξενοδοχειακά και εκδηλώσεις)
  • Research Skills (Εισαγωγή στις Μεθόδους Έρευνας)
  • Industrial Work Experience (Πρακτική Εξάσκηση)
  • Financial Planning for Business (Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός Επιχειρήσεων)
  • Food Production Theory and Practicals II (Θεωρία και πρακτική παραγωγής Εδεσμάτων ΙΙ)

 

Τρίτο έτος

  • Managing Food & Beverage in Competitive Environments (Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε ανταγωνιστικό περιβάλλον)
  • Field Study 3 (Μελέτη Πεδίου 3 (Ξενοδοχείων επιχειρήσεων) )
  • Marketing, Advertising, Sales and Public Relations for Tourism, Hospitality and Events (Μάρκετινγκ, Διαφήμιση, Πωλήσεις, Δημόσιες Σχέσεις για Τουρισμό, Ξενοδοχειακά και Εκδηλώσεις)
  • Entrepreneurship and Business Planning (Επιχειρηματικότητα και Επιχειρησιακός Σχεδιασμός)
  • Strategic Management for Tourism, Hospitality and Events (Στρατηγική Διαχείριση στον Τουρισμό, ξενοδοχεία και εκδηλώσεις)
  • Corporate Finance (Χρηματοοικονομικά Επιχειρήσεων)
  • Research Methods (Ερευνητική μεθοδολογία)
  • Enterprise Project (Εργασία Επιχειρηματικού & Ερευνητικού Περιεχομένου)
  • Dissertation (Ερευνητική – Πτυχιακή)
  • Independent Study (Ανάλυση ειδικού θέματος πεδίου)
Προϋποθέσεις Εγγραφής
  • Απολυτήριο Λυκείου
  • Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να απαιτηθεί συνέντευξη ή παρακολούθηση συγκεκριμένων προπαρασκευαστικών μαθημάτων ή εισαγωγικές εξετάσεις ή αξιολόγηση προηγούμενης γνώσης σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του προγράμματος
  • Τήρηση των προϋποθέσεων για επάρκεια στην αγγλική γλώσσα επιπέδου Β2

 

Ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα;

Πληροφορίες Προγράμματος

Σχετικά Προγράμματα

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support