Edit

Cyber Security MSc Coventry

Η σημασία της τεχνολογίας των πληροφοριών και της επικοινωνίας καθώς και οι πιο εξελιγμένες απειλές ασφάλειας στη σύγχρονη κοινωνία έχει οδηγήσει σε μια αυξανόμενη απαίτηση για άτομα με κατανόηση των επιπτώσεων αυτής της τεχνολογίας στην ασφάλεια. Το MSc in Cyber ​​Security στοχεύει να σας παρέχει τις γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες σε διάφορους βασικούς τομείς της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Το μάθημα στοχεύει στην παροχή μιας ολοκληρωμένης και βαθιάς κατανόησης των αρχών ασφάλειας, καθώς και των πρακτικών τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την επίλυση προβλημάτων ασφαλείας και την αντιμετώπιση σχετικών ζητημάτων.

Το μάθημα θα παράσχει επίσης την ευκαιρία σε πρόσφατους πτυχιούχους και επαγγελματίες που ξεκινούν από τη μέση έως τη μέση σταδιοδρομία στον κλάδο της πληροφορικής να βελτιώσουν τις γνώσεις τους ή να προχωρήσουν σε επαγγελματική καριέρα στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου. Το πτυχίο MSc in Cyber ​​Security θα αυξήσει τις ευκαιρίες απασχόλησης και σταδιοδρομίας των φοιτητών. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους μαθητές του να εργαστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και να αναπτύξουν μια σειρά από γνώσεις και δεξιότητες ενημερωμένες από τη βιομηχανία σε τομείς όπως η ασφάλεια δικτύου, ο ασφαλής σχεδιασμός, η κρυπτογραφία, η εκτίμηση κινδύνου, η ηθική εισβολή, η ψηφιακή ιατροδικαστική (digital forensics) και η αντιμετώπιση περιστατικών.

Η ακαδημαϊκή μας ομάδα ειδικεύεται σε διάφορους τομείς της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και δεσμεύεται να παρέχει ακαδημαϊκή και τεχνική υποστήριξη στους μαθητές. Το πρόγραμμα προσφέρεται ως πρόγραμμα ενός έτους, πλήρους απασχόλησης και τριετούς προγράμματος μερικής απασχόλησης.

Διάρκεια: 1 έτος - Πλήρης απασχόληση, 3 χρόνια - Μερική απασχόληση

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Κυβερνοασφάλεια (Cyber Security MSc) επιδιώκει να παρέχει μια μεταπτυχιακή εκπαίδευση που καλύπτει τις κύριες θεωρητικές και πρακτικές πτυχές του τομέα.

Ο γενικός στόχος του μαθήματος είναι να αναπτύξει:

 • Μια βαθιά και ολοκληρωμένη κατανόηση των σημερινών θεμάτων, ιδεών και τεχνολογιών ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.
 • Τεχνικές δεξιότητες στην αξιολόγηση της ασφάλειας των συστημάτων, στον εντοπισμό και τον μετριασμό συμβάντων ασφαλείας.
 • Κατανόηση του μεταβαλλόμενου τοπίου απειλών στον κυβερνοχώρο και των εξελίξεων στον κυβερνοχώρο.

Ένας μαθητής που ολοκληρώνει επιτυχώς το πρόγραμμα θα έχει τα ακόλουθα μαθησιακά αποτελέσματα:

 1. κριτική επίγνωση των νομικών πλαισίων, ηθικών και επαγγελματικών θεμάτων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.
 2. συστηματική αξιολόγηση, αναγνώριση και ανάλυση κινδύνου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και να αναπτύξει την ικανότητα αντιμετώπισης πολύπλοκων ζητημάτων.
 3. ολοκληρωμένη κατανόηση των τεχνολογιών και των πρωτοκόλλων ασφαλούς επικοινωνίας δικτύων και συστημάτων πληροφοριών και της εφαρμογής τους σε σύγχρονες λύσεις και τεχνολογίες που βασίζονται στο Διαδίκτυο και στα κινητά.
 4. επιλογή κατάλληλης μεθοδολογίας και εργαλείων για την αξιολόγηση ευπάθειας ενός συστήματος. Διεξαγωγή ηθικά βασισμένου ελέγχου ασφαλείας και δοκιμή σε επαγγελματικό πρότυπο, προτείνοντας και καθορίζοντας κατάλληλα αντίμετρα.
 5. εμπεριστατωμένη κατανόηση των θεωρητικών εννοιών και εφαρμογής των σημερινών πλαισίων και αρχιτεκτονικών ασφαλείας, καθώς και κρυπτογραφικών πρωτοκόλλων και αλγορίθμων. Αξιολόγηση των απαιτήσεων ασφαλείας των συστημάτων και η εφαρμογή ασφαλούς μεθοδολογίας.
 6. εφαρμογή τεχνολογικών λύσεων και διαδικασιών για τον εντοπισμό, τη διαχείριση και τη διερεύνηση περιστατικών ασφάλειας πληροφοριών και τεκμηρίωση ψηφιακής έρευνας από νομική και επαγγελματική άποψη.
 7. κριτικής επίγνωση για τρέχοντα ζητήματα και νέες τεχνολογίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, τα οποία ενημερώνονται από κορυφαία έρευνα και/ή πρακτική στον τομέα.
 8. Διεξαγωγή αυστηρής / επίσημης έρευνας σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που απαιτούν εξοικείωση με μια σειρά τεχνολογιών, πηγών έρευνας και κατάλληλες μεθοδολογίες, και για να ενημερώσουν τη συνολική μαθησιακή διαδικασία.
Edit
Edit
Edit
Click here to add content.
Edit
 • Συνεργασία με υψηλής ποιότητας British Award - Winning University - Coventry. Προσφορά αναγνωρισμένων προγραμμάτων ανώτερης ποιότητας.
 • παρέχουμε στους μαθητές μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία.
 • Επενδύουμε τόσο στις εγκαταστάσεις μας όσο και στην καινοτόμο προσέγγισή μας στην εκπαίδευση.
 • Οι μαθητές μας επωφελούνται από τη σχετική με τη αγορά εργασίας διδασκαλία. Προσφέρουμε τους πόρους και την υποστήριξη που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να επιτύχουν τους στόχους τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη σύγχρονη βιβλιοθήκη και τον σύγχρονο μηχανογραφικό εξοπλισμό και εργαλεία καθώς και ειδικές συμβουλές σταδιοδρομίας.
 • Τα προγράμματα διδάσκονται στα αγγλικά με υποστήριξη στην αγγλική γλώσσα εάν είναι απαραίτητο.
 • Τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές που έχουν πολύ καλές συνδέσεις στην αγορά εργασίας
 • Πολύ ανταγωνιστικά δίδακτρα - καλή σχέση ποιότητας τιμής. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη αύξηση των διδάκτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του Brexit.
 • Τα μαθήματα είναι ένας συνδυασμός θεωρίας και πρακτικών σπουδών, με ενεργή συμμετοχή μαθητών
 • Πολυπολιτισμικό περιβάλλον που δίνει στους μαθητές την ευκαιρία για διεθνή δικτύωση
 • Το Κολλέγιο διοργανώνει εργαστήρια και σεμινάρια με προσκεκλημένους διακεκριμένους ομιλητές από τον κλάδο της Πληροφορικής, παρέχοντας μεγάλα κίνητρα στους μαθητές
 • Οι απόφοιτοι του City Unity College είναι μια δυναμική ομάδα για τη δημιουργία και την ανάπτυξη αμοιβαίων διαπροσωπικών συνδέσεων και δικτύωσης.
 • Διεπιστημονικές συνέργειες με άλλα τμήματα του City Unity (Ψυχολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά) σε διάφορα έργα και έρευνες
 • Στενή συνεργασία μεταξύ του Coventry University και του City Unity College μέσα από μια περίτεχνη διαδικασία που διασφαλίζει την ορθότητα και την ποιότητα της εκπαίδευσης.
 • Εξαιρετική συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτών και μαθητών μέσω της πλατφόρμας Intranet e-class που παρέχει έγκαιρα όλο το εκπαιδευτικό υλικό καθώς και την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον εκπαιδευτή για τυχόν απορίες και συμμετοχής σε συζητήσεις με άλλους συμμαθητές.
 • Οι απόφοιτοι έχουν μεγάλη ζήτηση από την αγορά εργασίας
 • Δυνατότητα Ψυχολογικής υποστήριξης σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας, σε όλους τους φοιτητές καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.
 • Επαγγελματική καθοδήγηση μέσω ειδικά σχεδιασμένου εξειδικευμένου τεστ.
 • Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο πρόγραμμα Master

Το Πανεπιστήμιο Coventry είναι ένα παγκόσμιο, σύγχρονο πανεπιστήμιο με αποστολή του την  Δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. Ιδρύθηκε από επιχειρηματίες και βιομήχανους το 1843 ως Coventry School of Design και συνεχίζει να έχει ισχυρούς δεσμούς με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, παρέχοντας αποφοίτους έτοιμους για εργασία με δεξιότητες και δημιουργική σκέψη για τη βελτίωση των κοινοτήτων τους.

Με μια περήφανη παράδοση καινοτόμου διδασκαλίας και μάθησης, το Πανεπιστήμιο του Coventry διαθέτει εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολης παγκόσμιας κλάσης, το πρώτο αυτόνομο δίκτυο 5G του Ηνωμένου Βασιλείου και μια ψηφιακή κοινότητα μάθησης. Οι μαθητές του είναι μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου που έχει 50.000 μαθητές που σπουδάζουν πτυχία του Πανεπιστημίου του Coventry σε περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες και συνεργασίες με 150 παρόχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκοσμίως.

Έχει αυξήσει σημαντικά την ερευνητική ικανότητα με έμφαση στην έρευνα που παρέχεται για και με συνεργάτες, για την αντιμετώπιση των πραγματικών προκλήσεων και την υποστήριξη των επιχειρήσεων και των κοινοτήτων για ανάπτυξη και εξέλιξη.

Πάνω από δύο αιώνες, έχει ανθίσει στο Coventry και ο Όμιλος Πανεπιστημίου Coventry προσφέρει πρόσβαση στη γκάμα υπηρεσιών και συνεργασιών υψηλής ποιότητας μέσω των συνεργασιών στο Λονδίνο, το Scarborough, το Βέλγιο, την Πολωνία, την Αίγυπτο, το Ντουμπάι, τη Σιγκαπούρη και την Αφρική.

Τα τελευταία χρόνια, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και βελτίωσε σημαντικά τις βαθμολογίες του στους πίνακες κατάταξης, που έχουν σημασία για τους μαθητές - αλλά αυτό που έχει σημασία για το Coventry είναι η εξέλιξη για τους μαθητές, τους συνεργάτες και τις κοινότητές μας σε όλο τον κόσμο.

No.1 Modern University in the Midlands
Guardian University Guide 2021

1st for Overseas Student Experiences
based on student trips abroad from HESA 2018/19 UK data

Top 30 in the World for International Students
QS World University Rankings 2021

University of the Year for Student Experience 2019
The Times and Sunday Times Good University Guide 2019

  Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

  Συμπληρώστε τη φόρμα για πληροφορίες

  Το μήνυμα σας:

  Μη διστάσετε να κάνετε μια ερώτηση ή απλώς να αφήσετε ένα σχόλιο.


  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

  Κοινή χρήση με