Τμήμα Θεολογίας

Το City Unity College σε συνεργασία με το κορυφαίο Ελβετικό Πανεπιστήμιο European University EurAka - Switzerland προσφέρει προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην ειδικότητα «Ορθόδοξη Θεολογία και Ανθρωπιστικές Σπουδές» (BSc in Orthodox Theology and Human Studies).

 • Χορήγηση πτυχίου στην Ορθόδοξη Θεολογία και τις Ανθρωπιστικές Σπουδές

Όλα τα προγράμματα πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές φοίτησης σε πανεπιστημιακό επίπεδο που θέτουν το Υπουργείο Παιδείας και τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, τα οποία απονέμουν τα πτυχία και τους μεταπτυχιακούς τίτλους σε όσους ολοκληρώνουν με επιτυχία τις σπουδές τους.

 

Ορθόδοξη Θεολογία και Ανθρωπιστικές Σπουδές στο City Unity College

Το City Unity College επιδιώκει την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης, ώστε οι απόφοιτοι να στελεχώσουν θέσεις- κλειδιά στον ευρύ χώρο των εκκλησιαστικών, εκπαιδευτικών, κοινωνικών και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, με γνώμονα πάντοτε την Εσταυρωμένη Αγάπη.

 • Τα προγράμματα προσφέρονται σε συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστήμια, τα οποία έχουν λάβει διεθνείς τιμητικές διακρίσεις για τις αυστηρές προδιαγραφές φοίτησης, την καινοτόμα ερευνητική δραστηριότητα και το υψηλό ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων τους.
 • Συνδυάζουν άρτια θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για την άμεση ένταξη των αποφοίτων στο εργασιακό περιβάλλον που ανήκουν.
 • Είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των υποψηφίων για φοίτηση σε ελληνόφωνα τμήματα.
 • Διδάσκονται από ακαδημαϊκούς με πολυετή εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία.
 • Υλοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας με χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  * Όνομα

  * Επίθετο

  * Τηλέφωνο

  * E-mail

  Πρόγραμμα Ενδιαφέροντος

  Σχόλια


  By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.