
Guest Lecturing: Η αναπτυσσόμενη αγορά των κινητών εφαρμογών και οι καινοτόμες υπηρεσίες επικοινωνίας και mobile marketing
Στις 19/12/2016 και στις εγκαταστάσεις του CityU College, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το καθιερωμένο guest lecturing (στα πλαίσια του μαθήματος Marketing (MBA7003) του CMet MBA Programme) το οποίο πλέον είναι θεσμός για όλα τα μαθήματα του Προγράμματός μας.
Την τιμητική αυτή τη φορά είχε ο κύριος Γιάννης Γιαννάκης, Γεν. Διευθυντής του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), ο οποίος έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής της κορυφαίας δικτυακής πύλης in.gr και από το 1998 συνεργαζόταν με τον ΔΟΛ σε Διευθυντικές θέσεις στις ηλεκτρονικές καθώς και στις έντυπες εκδόσεις του Ομίλου. Από τα τέλη του 2010 συντονίζει την πρωτοβουλία για τον εμπλουτισμό της Wikipedia στα ελληνικά, ενώ συμμετείχε επίσης ως ιδρυτής και βασικός μέτοχος στις εταιρείες Harda Ltd και τη Magenta Ltd.
Σκοπός του ενημερωτικού αυτού σεμιναρίου ήταν να πληροφορηθούν οι φοιτητές του ΜΒΑ για την ταχύτατη αναπτυσσόμενη αγορά των κινητών εφαρμογών στα mobile phones κάτι το οποίο δημιουργεί υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στις νέες κινητές συσκευές με αποκορύφωμα την ανάπτυξη εφαρμογών που απευθύνονται στους τελικούς χρήστες, στις τηλεπικοινωνιακές εταιρίες με σκοπό την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών επικοινωνίας και mobile marketing.
Ο συντονισμός έγινε από τον κο Robert Pefanis, Instructor of Marketing του CityU, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία αυτή. Το City Unity College είναι πάντα σε συνεργασία με τον κόσμο των επιχειρήσεων και ενημερώνει τους φοιτητές του για θέματα αγοράς και εργασίας με σκοπό να τους προετοιμάσει κατάλληλα στο όλο και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον που αναπτύσσεται παγκοσμίως.
