Οι εγκαταστάσεις μας

Το City Unity College είναι το πιο κεντρικό κολλέγιο της Αθήνας, εκεί ακριβώς που χτυπά η καρδιά της πόλης, στο Σύνταγμα.

Τηρώντας τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί τόσο από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όσο και από το Υπουργείο Παιδείας, το City Unity College, διαμόρφωσε και εξόπλισε τρεις υπερσύγχρονους χώρους, έτσι ώστε να προσφέρει στους φοιτητές, σπουδές υψηλού επιπέδου και ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Μέσα στο ιστορικό κέντρο, σε απόσταση αναπνοής από τα κέντρα γνώσης και πολιτισμού της πόλης, τις βιβλιοθήκες, τα μουσεία, κ.α., οι φοιτητές του κολλεγίου μας καλούνται να βιώσουν τη φοιτητική τους ζωή στο έπακρο.

Όλοι οι χώροι του κολλεγίου είναι προσβάσιμοι από άτομα με ειδικές ανάγκες  και όλα τα μέσα μεταφοράς είναι πολύ κοντά.

Ευρύχωρες κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας και διαλέξεων με φυσικό φωτισμό εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα εξασφαλίζουν ένα άνετο και δημιουργικό περιβάλλον μάθησης.

Οι φοιτητές μας έχουν πρόσβαση σε ειδικά σχεδιασμένα υπερσύγχρονα εργαστήρια που διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και γνώσεων για τις ερευνητικές και ακαδημαϊκές εκπονήσεις τους.

Στον καλαίσθητο ειδικά διαμορφωμένο πολύ-χώρο cafe στο ισόγειο του τετραώροφου κτηρίου της οδού Θησέως ,οι φοιτητές μπορούν να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους και να ανταλλάσσουν απόψεις  με τους καθηγητές και τους συμφοιτητές τους.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το κτήριο της οδού Θησέως, βρίσκεται το κτήριο της οδού Καρύτση.  Στην οδό Καρύτση, πραγματοποιούνται μαθήματα του Κολλεγίου, του Κέντρου ξένων γλωσσών (Lingua) , του ΙΕΚ και του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης,  που διατηρεί ο όμιλος City Unity.

Χρήσιμες πληροφορίες

Κτηριακές εγκαταστάσεις

Κτήριο A: Θησέως 15-17, Αθήνα, 10562

Εκσυγχρονισμένα εργαστήρια, εξοπλισμένα έτσι ώστε κάθε μάθημα να γίνεται με τα καλύτερα εφόδια, καθώς και μια πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη.

Κτήριο B: Καρύτση 1 και Κολοκοτρώνη, Αθήνα, 10561

Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με υπολογιστές, εργαστήρια πληροφορικής καθώς και ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες για απόκτηση
εξειδίκευσης στους τομείς Μετάφρασης, Διερμηνείας και Διεθνών Σχέσεων.

Δανάης 7 & Αρμονίας, Βουλιαγμένη, 16671

Εκσυγχρονισμένα εργαστήρια, εξοπλισμένα έτσι ώστε κάθε μάθημα να γίνεται με τα καλύτερα εφόδια, καθώς και μια πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη.

Πάτρα Μαίζωνος 5, Αχαϊα – Μαιζώνος 5, Πάτρα, 26223

Το City Unity College, ήρθε στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Μαιζώνος 5, με σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις .

 

«Συνεχίζοντας δυναμικά την εξελικτική μας πορεία είμαστε περήφανοι τόσο για το νέο μας κεντρικό κτίριο όσο και για τις εγκαταστάσεις των φοιτητικών εστιών. Οι νέες μας επενδύσεις εκφράζουν την φιλοσοφία μας που είναι η παροχή σύγχρονης και ποιοτικής εκπαίδευσης με επίκεντρο τον φοιτητή, αλλά και την αποφασιστικότητα μας να επενδύσουμε και να εδραιωθούμε στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.»