Μήνυμα Προέδρου

Καλωσήρθατε στο City Unity

President of City Unity College

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη τιμή σας καλωσορίζω στο City Unity College. 

Στο Κολέγιό μας αγκαλιάζουμε τους φοιτητές μας, όλους μαζί και καθέναν ξεχωριστά, προσπαθώντας  ν’ αναδείξουμε τις δεξιότητες, τις ιδέες, τους προσωπικούς, αλλά κι επαγγελματικούς στόχους τους.

Μαζί μας, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες, να ζήσετε αξέχαστα φοιτητικά χρόνια και να νοιώσετε μέλη μιας μεγάλης οικογένειας, που δεν περιορίζεται από σύνορα, εθνικότητες ή θρησκείες.

Η θέση μας είναι απλή και κρυστάλλινη: Στηρίζουμε και υποστηρίζουμε ενεργά, σε κάθε βήμα, φοιτητές και αποφοίτους μας στην επίπονη προσπάθεια απόκτησης γνώσεων και επαγγελματικής ανέλιξης, παρέχοντας τα απαιτούμενα εφόδια για να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Άλλωστε μια από τις θεμελιώδεις αξίες του Κολλεγίου εμπεριέχεται στην πρόταση: «Student Centered Philosophy».

Η γνώση, η έρευνα, η διαρκής αναζήτηση, η δια βίου εκπαίδευση, η εξέλιξη, η αλληλοϋποστήριξη, είναι ιδέες και έννοιες που αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και υπευθυνότητα.

Τέλος, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιθυμία σας να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, επενδύοντας στο μέλλον σας και να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία στους στόχους σας.

Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας και θα στηρίζουμε κάθε προσπάθειά σας.»

Χάρης Γερονικόλας
​Πρόεδρος City Unity Educational Group
Πρόεδρος Αραβο – Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου & Αναπτύξεως