Υποδομές

Κτηριακές εγκαταστάσεις

Τηρώντας τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί τόσο από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όσο και από το Υπουργείο Παιδείας, το City Unity College, διαμόρφωσε και εξόπλισε τρεις υπερσύγχρονους χώρους, έτσι ώστε να προσφέρει στους φοιτητές, σπουδές υψηλού επιπέδου και ένα ευχάριστο περιβάλλον.

 

Κτήριο Α: Καρύτση 1 και Κολοκοτρώνη

Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με υπολογιστές, εργαστήρια πληροφορικής καθώς και ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες για απόκτηση εξειδίκευσης στους τομείς Μετάφρασης, Διερμηνείας και Διεθνών Σχέσεων.

 

Κτήριο Β: Θησέως 15-17, Αθήνα

Εκσυγχρονισμένα εργαστήρια, εξοπλισμένα έτσι ώστε κάθε μάθημα να γίνεται με τα καλύτερα εφόδια, καθώς και μια πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη.

 

Κτήριο Γ: Στασίνου 19, Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος

To Κολλέγιο ιδρύθηκε 12 Νοεμβρίου το 2012 με την ονομασία White City College. Από τον Αύγουστο του 2014 το κολλέγιο έχει μετωνομαστεί σε City Unity College Nicosia και λειτουργεί ως παράρτημα του City Unity College Αθηνών.

«Συνεχίζοντας δυναμικά την εξελικτική μας πορεία είμαστε περήφανοι τόσο για το νέο μας κεντρικό κτίριο όσο και για τις εγκαταστάσεις των φοιτητικών εστιών. Οι νέες μας επενδύσεις εκφράζουν την φιλοσοφία μας που είναι η παροχή σύγχρονης και ποιοτικής εκπαίδευσης με επίκεντρο τον φοιτητή, αλλά και την αποφασιστικότητα μας να επενδύσουμε και να εδραιωθούμε στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.»

- Χάρης Γερονικόλας, Πρόεδρος City Unity College