Υποδομές

Κτηριακές εγκαταστάσεις

Τηρώντας τις προδιαγραφές που έχουν οριστεί τόσο από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού, όσο και από το Υπουργείο Παιδείας, το City Unity College, διαμόρφωσε και εξόπλισε τρεις υπερσύγχρονους χώρους, έτσι ώστε να προσφέρει στους φοιτητές, σπουδές υψηλού επιπέδου και ένα ευχάριστο περιβάλλον.

 

Κτήριο Α: Καρύτση 1 και Κολοκοτρώνη

Σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με υπολογιστές, εργαστήρια πληροφορικής καθώς και ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες για απόκτηση εξειδίκευσης στους τομείς Μετάφρασης, Διερμηνείας και Διεθνών Σχέσεων.

 

Κτήριο Β: Θησέως 15-17, Αθήνα

Εκσυγχρονισμένα εργαστήρια, εξοπλισμένα έτσι ώστε κάθε μάθημα να γίνεται με τα καλύτερα εφόδια, καθώς και μια πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη.

Κτήριο Γ: Δανάης 7 & Αρμονίας, Βουλιαγμένη

Το City Unity College αναβάθμισε πρόσφατα το ξενοδοχειακό του τμήμα “Alpine Hospitality & Tourism Management” μεταφέροντας το σε ιδιόκτητο πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων στη περιοχή της Βουλιαγμένης.

Το Ξενοδοχείο έχει την επωνυμία “Athenian Riviera Hotel” www.athenianrivierahotel.com

Το City Unity College και το Alpine δεσμεύονται να παρέχουν ένα εμπνευσμένο και καινοτόμο περιβάλλον διδασκαλίας που δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη ότι μαθαίνουν καθημερινά στη θεωρία. Αυτή η μοναδική ευκαιρία παρέχεται διότι η σχολή στεγάζεται σε ξενοδοχείο.

Η εκπαίδευση βασίζεται στην ελβετική φιλοσοφία που επικεντρώνεται στην προσέγγιση των 4 πυλώνων: πρακτικές δεξιότητες, επαγγελματική στάση, ικανότητες διαχείρισης και δέσμευση για δια βίου μάθηση.

Οι σπουδαστές έχουν το πλεονέκτημα να μάθουν πώς λειτουργεί ένα ξενοδοχείο σε καθημερινή βάση, λαμβάνοντας πρακτικά μαθήματα κατάρτισης σε ένα πραγματικό πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων, σε πραγματικό χρόνο με πραγματικούς επισκέπτες. Αναλαμβάνουν υπεύθυνα καθήκοντα σε ζωτικής σημασίας περιοχές του ξενοδοχείου όπως π.χ υποδοχή, εστιατόριο, κουζίνα και υπηρεσία καθαριότητας.

Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που δεν προσφέρει κανένα άλλο Κολέγιο φιλοξενίας και τουρισμού στην Ελλάδα.

Το City Unity College προσφέρει μέσω της συνεργασίας του με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan University, προπτυχιακά προγράμματα (BSc Degrees) στους τομείς της Φιλοξενίας και Διαχείρισης Τουρισμού, Οργάνωσης Εκδηλώσεων και Διοίκησης Τροφίμων & Ποτών καθώς και Μεταπτυχιακό τίτλο (MSc Degree) στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού.

Κτήριο Δ: Στασίνου 19, Έγκωμη, Λευκωσία, Κύπρος

To Κολλέγιο ιδρύθηκε 12 Νοεμβρίου το 2012 με την ονομασία White City College. Από τον Αύγουστο του 2014 το κολλέγιο έχει μετωνομαστεί σε City Unity College Nicosia και λειτουργεί ως παράρτημα του City Unity College Αθηνών.

«Συνεχίζοντας δυναμικά την εξελικτική μας πορεία είμαστε περήφανοι τόσο για το νέο μας κεντρικό κτίριο όσο και για τις εγκαταστάσεις των φοιτητικών εστιών. Οι νέες μας επενδύσεις εκφράζουν την φιλοσοφία μας που είναι η παροχή σύγχρονης και ποιοτικής εκπαίδευσης με επίκεντρο τον φοιτητή, αλλά και την αποφασιστικότητα μας να επενδύσουμε και να εδραιωθούμε στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.»

- Χάρης Γερονικόλας, Πρόεδρος City Unity College