Πανεπιστήμιο Coventry

Το Πανεπιστήμιο Coventry είναι ένα παγκόσμιο, σύγχρονο πανεπιστήμιο

με αποστολή του την Δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. Ιδρύθηκε από επιχειρηματίες και βιομήχανους το 1843 ως Coventry School of Design και συνεχίζει να έχει ισχυρούς δεσμούς με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, παρέχοντας αποφοίτους έτοιμους για εργασία με δεξιότητες και δημιουργική σκέψη για τη βελτίωση των κοινοτήτων τους.

 • No.1 Modern University in the Midlands

  Guardian University Guide 2021

 • 1st for Overseas Student Experiences

  based on student trips abroad from HESA 2018/19 UK data

 • Top 30 in the World for International Students

  QS World University Rankings 2021

 • University of the Year for Student Experience 2019

  The Times and Sunday Times Good University Guide 2019

Με μια περήφανη παράδοση καινοτόμου διδασκαλίας και μάθησης, το Πανεπιστήμιο του Coventry διαθέτει εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολης παγκόσμιας κλάσης, το πρώτο αυτόνομο δίκτυο 5G του Ηνωμένου Βασιλείου και μια ψηφιακή κοινότητα μάθησης. Οι μαθητές του είναι μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου που έχει 50.000 μαθητές που σπουδάζουν πτυχία του Πανεπιστημίου του Coventry σε περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες και συνεργασίες με 150 παρόχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκοσμίως.

Έχει αυξήσει σημαντικά την ερευνητική ικανότητα με έμφαση στην έρευνα που παρέχεται για και με συνεργάτες, για την αντιμετώπιση των πραγματικών προκλήσεων και την υποστήριξη των επιχειρήσεων και των κοινοτήτων για ανάπτυξη και εξέλιξη.

Πάνω από δύο αιώνες, έχει ανθίσει στο Coventry και ο Όμιλος Πανεπιστημίου Coventry προσφέρει πρόσβαση στη γκάμα υπηρεσιών και συνεργασιών υψηλής ποιότητας μέσω των συνεργασιών στο Λονδίνο, το Scarborough, το Βέλγιο, την Πολωνία, την Αίγυπτο, το Ντουμπάι, τη Σιγκαπούρη και την Αφρική.

Τα τελευταία χρόνια, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και βελτίωσε σημαντικά τις βαθμολογίες του στους πίνακες κατάταξης, που έχουν σημασία για τους μαθητές – αλλά αυτό που έχει σημασία για το Coventry είναι η εξέλιξη για τους μαθητές, τους συνεργάτες και τις κοινότητές μας σε όλο τον κόσμο.

 • Βραβεύθηκε με το Silverstatusστο Πλαίσιο Αριστείας Διδασκαλίας του 2017 (TEF) – ένα από τα τέσσερα πανεπιστήμια στην Ουαλία που το πέτυχε αυτό.
 • Βαθμολογήθηκε ως κορυφαίο Πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη συνολική διεθνή φοιτητική υποστήριξη του για 6η φορά (Εθνική Φοιτητική Έρευνα, 2018).
 • Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται συνεχώς στις κορυφαίες λίστες αξιολόγησης Βρετανικών Πανεπιστημίων (The Times Good University Guide, The Sunday Times University Guide, The Guardian University Guide, The Independent Complete University Guide)
 • 1ο στην Ουαλία και 4ο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απόδοση του για το περιβάλλον και την κοινωνική δικαιοσύνη. (Η Λαϊκή και Πλανητική Ένωση, 2017).
 • 629 φοιτητές από 140 χώρες.
 • Το Πανεπιστήμιο έχει κορυφαία επίδοση στην υποστήριξη ξένων φοιτητών τα τελευταία 8 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο (ISB2010-2018)
 • Το CMETείναι το Πανεπιστήμιο με την μεγαλύτερη βελτίωση στη φοιτητική εμπειρία (Times Higher Education Awards 2014)
 • Το 2015 το CMET βρέθηκε στην 3η θέση των πιο ανεπτυγμένων Πανεπιστημίων στο Ηνωμένο Βασίλειο (Complete University Guide, 2015)
 • Το 96% των αποφοίτων εξασφαλίζουν εργασία ή συνεχίζουν περαιτέρω σπουδές εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση (DLHE2017)
 • 1η Διεθνής Κινητικότητα – Το Cardiff Met έχει το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας στην ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για οποιαδήποτε διεθνή κινητικότητα πανεπιστημίων στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Το 2014 βαθμολογήθηκε ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου στα πλαίσια αξιολόγησης των ερευνητικών προγραμμάτων με βαθμολογία «κορυφαία παγκοσμίως» (4 *) και «διεθνώς εξαιρετική» (3 *) (REF– Research Excellence Framework 2014).

Στο Πανεπιστήμιο Cardiff Met έχει αναπτυχθεί ένα ιδιαίτερο δίκτυο διεθνούς συνεργασίας με στόχο την παροχή κορυφαίων σε ποιότητα εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων, το οποίο περιλαμβάνει εταίρους υψηλής αναγνωρισιμότητας με περισσότερους από 7.000 φοιτητές στις χώρες Μπαχρέιν, Βουλγαρία, Κίνα, Κύπρος,  Ελλάδα, Αίγυπτος, Χονγκ Κονγκ, Ινδία, Λίβανος, Μαρόκο, Ομάν, Σιγκαπούρη και Σρι Λάνκα.

Οι διεθνείς σχέσεις του Πανεπιστημίου και οι σχέσεις του με τις βρετανικές πρεσβείες και τις ξένες κυβερνήσεις διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην ανάπτυξη των διεθνών συνεργασιών του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω της εκπαίδευσης και της πολιτιστικής διπλωματίας.

Το 2016 -2017 οι φοιτητές μας ταξίδεψαν σε: Αργεντινή, Αυστρία, Βουλγαρία, Κίνα, Γερμανία, Ελλάδα, Ινδία, Ιταλία, Μάλτα, Μαρόκο, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Νότια Κορέα, για να παρακολουθήσουν μαθήματα, να εκπονήσουν πρακτική εξάσκηση και να προσφέρουν εθελοντική εργασία.

Οι Παγκόσμιες Ακαδημίες του Πανεπιστημίου επεκτείνουν τη διεθνή τους εμβέλεια μέσω της διεπιστημονικής έρευνας σε τομείς που αντιμετωπίζουν παγκόσμιες προκλήσεις συμπεριλαμβανομένων της παραγωγής τροφίμων, της φύλαξης και της ασφάλειας, τον σχεδιασμό με γνώμονα το προϊόν και τον χρήστη, την ηγεσία και την ανθρώπινη απόδοση, την  άσκηση, την υγεία και την ευεξία.

Κοινή χρήση με

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ