Τμήμα Ψυχολογίας

Τμήμα Ψυχολογίας

Το Τμήμα Ψυχολογίας του City Unity College προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στην:

  • Ψυχολογία
  • Συμβουλευτική Ψυχολογία
  • Ψυχολογία της Υγείας

σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University και με το City University of Seattle.

Τμήμα ΨυχολογίαςΤα προγράμματα του Τμήματος Ψυχολογίας στο City Unity College παρέχουν στους σπουδαστές τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες προκειμένου να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες που προκύπτουν σε επαγγελματικό επίπεδο στον τομέα της Ψυχολογίας.

Το ακαδημαϊκό προσωπικό, που διδάσκει τόσο στο προπτυχιακό όσο και στο μεταπτυχιακό επίπεδο των προγραμμάτων μας, διαθέτει μακρόχρονη ακαδημαϊκή και επαγγελματική πείρα στα γνωστικά αντικείμενα της Ψυχολογίας, όπως και διεθνή παρουσία στον τομέα της έρευνας.

Counseling Center

Το Counseling Center απευθύνεται στους φοιτητές του City Unity College και στους συγγενείς τους, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν ψυχολογική – συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα που τους απασχολούν. Τα θέματα αυτά μπορεί να συνδέονται με τομείς της ζωής τους, όπως οι σπουδές, η εργασία, η οικογένεια, οι διαπροσωπικές σχέσεις, η υγεία, καθώς και ζητήματα που επιδρούν και αφορούν την καθημερινή ψυχική τους λειτουργικότητα και ακεραιότητα, όπως το άγχος, ο θυμός, η απώλεια και το πένθος, οι συναισθηματικές ανακατατάξεις, ο σωματικός ή ψυχικός πόνος.

Οι υπηρεσίες παρέχονται από τους φοιτητές του City Unity College, οι οποίοι πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση υπό την εποπτεία των καθηγητών του τμήματος Ψυχολογίας.

 

Τα προγράμματα του τμήματος

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support