Δελτίο Τύπου
London Metropolitan University Νέα Συνεργασία

Η Διοίκηση του City Unity College, έχοντας ως όραμα την ανάπτυξη των ανθρώπων και των κοινωνιών, προχώρησε σε μια στρατηγική συνεργασία με το London Metropolitan University της Μεγάλης Βρετανίας. Το LMU έχει βαθμολογηθεί ως το καλύτερο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο και 6ο στη Μ. Βρετανία όσον αφορά στην ποιότητα της διδασκαλίας του (The Times and Sunday Times Good University Guide, 2022).
 
Οι σύγχρονες κοινωνίες, σε ένα παγκοσμιοποιημένο πλαίσιο, έχουν δημιουργήσει νέες ανάγκες, ενώ οι αγορές απαιτούν όλο και περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες. Ως σημαντικοί κοινωνικοί εταίροι, οφείλουμε να εκπαιδεύσουμε κατάλληλα τη νέα γενιά επιστημόνων και στελεχών, να ανταπεξέλθουν στις νέες προκλήσεις και να συνεισφέρουν με καινοτόμες ιδέες, ώστε να αντιμετωπίσουμε τους προβληματισμούς των κοινωνικών δομών, να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα της ανθρωπότητας και να εξελιχθούμε προς όφελός μας. Στο City Unity College έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να προετοιμάσουμε τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές μας, όχι μόνο να προσαρμοστούν αλλά και να δημιουργήσουν τη νέα εποχή, εφοδιάζοντάς τους με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, θα μπορούν να διαχειρίζονται ανθρώπους και καταστάσεις σε ένα πολύπλοκο περιβάλλον, θα ανταποκρίνονται επιτυχώς στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, ενώ θα είναι σε θέση να παίρνουν αποτελεσματικές αποφάσεις.
 

Ανώτατη επιλογή!

Λαμβάνοντας υπόψη μας τις εκπαιδευτικές ανάγκες των νέων ανθρώπων, αλλά και των έμπειρων στελεχών, σε συνεργασία με το London Metropolitan University, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προγράμματα σχεδιασμένα να παρέχουν άρτια εκπαίδευση, με βάση τις σύγχρονες τάσεις των παγκόσμιων αγορών. Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές μας θα αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα μπορέσουν να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη καριέρα, με ένα πτυχίο παγκοσμίου κύρους, σπουδάζοντας εξ ολοκλήρου στην Ελληνική γλώσσα, στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Νομικής και της Ψυχολογίας, σε επίπεδο Bachelor και Master.

Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τη διαδικασία εγγραφών, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2103243222 και στο email: info@cityu.gr

Υπεύθυνος/η πληροφοριών και εγγραφών: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΚΟΣ k.stamkos@cityu.gr – Admissions Manager