Η Φιλοσοφία του City Unity

Το όραμά μας

Ως διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός, που εδρεύει στην πρωτεύουσα της Ελλάδας (Αθήνα), συμβάλλουμε διαρκώς και με κοινωνική υπευθυνότητα στον κόσμο μας.

Το City Unity College είναι πρωτοπόρος που υπερβαίνει την εκπαιδευτική του συνδρομή εστιάζοντας, εκτός από τις ανάγκες των νέων φοιτητών μας, και στις ανάγκες των ενήλικων που εργάζονται.

Είτε πρόκειται για σεμινάρια, είτε για εξειδικευμένη εκπαίδευση στελεχών, πλήρη ή μερική παρακολούθηση προπτυχιακών σπουδών ή μεταπτυχιακών σπουδών, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών κατάρτισης εδώ στο City Unity College.

Η αποστολή μας

  • Επίκεντρο η αριστεία

    Το City Unity College προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός αμιγώς ανταγωνιστικού κόσμου.

  • Ευέλικτη αντίληψη της μάθησης

    Εκπαιδευτικά και επαγγελματικά προγράμματα, ευέλικτα, ειδικά σχεδιασμένα και σύμφωνα με αποτελέσματα έρευνας, λειτουργούν με μαθήματα ανοιχτά ή προσαρμοσμένα και με στόχο την συνεχή ανάπτυξη στην εργασία και την επικοινωνία μεταξύ των πολιτισμών.

  • Καινοτόμα εφαρμογή της γνώσης

    Η Δια Βίου Εκπαίδευση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανέλιξης πλήρως ενημερωμένων και προσαρμοσμένων στις ακριβείς ανάγκες των φοιτητών, δίνοντας τη δυνατότητα στους αποφοίτους μας αλλά και το ακαδημαϊκό δυναμικό μας να είναι άτομα ικανά για να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες προκλήσεις.

Κοινή χρήση με