CITY UNITY COLLEGE

International Food & Beverage Management

Το City Unity College, σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University, προσφέρει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα BA (Hons) International Food and Beverage Management για όσους θέλουν να αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση και ευρεία εμπειρία σχετικά με το σχεδιασμό, την παραγωγή, τη λειτουργία και τη διαχείριση του συνόλου του συστήματος τροφίμων και ποτών.

Το Cardiff Metropolitan University, UK επικύρωσε το τριετές πρόγραμμα Swiss Alpine στη Διεθνή Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών και απονέμει το πτυχίο Bachelor στο τέλος του τρίτου έτους. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται στο City Unity College από το 2012. Τα δύο πρώτα χρόνια του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων δύο αμειβόμενων πρακτικών 5 μηνών το καθένα, οδηγούν στην απονομή του Διπλώματος της Swiss Alpine στη Διαχείριση Μαγειρικών Τεχνών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις και επαγγελματικές δεξιότητες για να εργαστούν επιτυχώς ως μεσαία ή ανώτερα στελέχη στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Οι φοιτητές που συμμετέχουν στο 3ετές πρόγραμμα BA (Hons) International Hospitality & Tourism Management στο City Unity College έχουν την ευκαιρία να αποφοιτήσουν με διπλά προσόντα: δίπλωμα Swiss Alpine Center και BA(Hon) από το Cardiff Metropolitan University. Αυτό κάνει τους μαθητές μας πολύ περιζήτητους.

Αυτό το πρόγραμμα δίνει στους Σπουδαστές μια σειρά από διοικητικές δεξιότητες για να διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση και επίσης ένα υψηλό επίπεδο πρακτικών δεξιοτήτων που θα επιτρέψουν στον εστιάτορα ή τον σεφ να προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους πελάτες τους. Η πρακτική άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος και ο φοιτητής καλείται να ολοκληρώσει δύο καλοκαιρινές και αμειβόμενες πρακτικές. Με την επιτυχή ολοκλήρωση των δύο ετών σπουδών και των δύο πρακτικών, οι φοιτητές λαμβάνουν το Ελβετικό Δίπλωμα στη Μαγειρική Τέχνη από το Alpine Center, το Swiss Business School for Hotel & Tourism Management.

ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  • Menu Planning and Design (Σχεδιασμός και παραγωγή προγράμματος εδεσμάτων)
  • Food Science, Hygiene and HACCP [Γαστρονομία (επιστημονική προσέγγιση), Υγιεινή και HACCP]
  • Food Commodities and Culinary Principles (Εμπορική τροφίμων και Αρχές Μαγειρικής γαστρονομίας)
  • Finance for Hospitality & Tourism Managers (Χρηματοοικονομική Διοίκηση στην εστίαση και τον τουρισμό)
  • Managing People and Organizations (Διαχείριση ανθρώπων και οργνανισμών)
  • Academic Research & Writing I (Ακαδημαϊκή έρευνα και γραφή)
  • Diversity & Social Inclusion for Hospitality and Tourism (Διαφορετικότητα και κοινωνική ένταξη στην φιλοξενία και τον τουρισμό)
  • Industrial Work Experience (Πρακτική Εξάσκηση)
  • Food Production Theory and Practicals I (Θεωρία και πρακτική παραγωγής Εδεσμάτων Ι)
  • Food and Beverage Planning and Control (Σχεδιασμός & Έλεγχος Τροφίμων και Ποτών Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων)
  • Restaurant Operations Management (Διαχείριση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης)
  • Bar and Beverage Theory (Bar (ποτοπωλείοκαιθεωρίαποτών)
  • Nutrition in Menu Planning (Διατροφικός σχεδιασμός εδεσματολογίου)
  • Human Resource Management for Tourism, Hospitality and Events (Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού για Τουρισμό, ξενοδοχειακά και εκδηλώσεις)
  • Academic Research and Writing II: Structure and Process (ΑκαδημαϊκήέρευενακαιγραφήΙΙ: ΔομήκαιΔιαδικασία)
  • Industrial Work Experience (Πρακτική Εξάσκηση)
  • Financial Planning for Business (Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός Επιχειρήσεων)
  • Food Production Theory and Practicals II (Θεωρία και πρακτική παραγωγής Εδεσμάτων ΙΙ)
  • Managing Food & Beverage in Competitive Environments (Διαχείριση Τροφίμων και Ποτών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε ανταγωνιστικό περιβάλλον)
  • Digital Marketing and Public Relations for Tourism, Hospitality (Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις για Τουρισμό, Ξενοδοχειακά)
  • Entrepreneurship and Business Planning (Επιχειρηματικότητα και Επιχειρησιακός Σχεδιασμός)
  • Strategic Management for Tourism, Hospitality and Events (Στρατηγική Διαχείριση στον Τουρισμό, ξενοδοχεία και εκδηλώσεις)
  • Corporate Finance (Χρηματοοικονομικά Επιχειρήσεων)
  • Hotel Logistics (Εφοδιασμός Ξενοδοχείων)
  • Revenue Management (Διαχειριση εσόδων)
  • HR Strategy and Professional Practice (Στρατιγική και επαγγελματική πρακτική στην διοίκηση ανθρωπίνων πόρων)
  • Enterprise Project (Εργασία Επιχειρηματικού & Ερευνητικού Περιεχομένου)
  • Dissertation (Ερευνητική – Πτυχιακή)

Πληροφορίες

Ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, κρουαζιερόπλοια, μεγάλα γραφεία, μεγάλες εκδηλώσεις, γιοτ, ιδιωτικές κατοικίες ή επιχειρηματίες που θα διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις για τα προπτυχιακά προγράμματα

  • Να κατέχουν απολυτήριο λυκείου (ή ισοδύναμο) με βαθμό τουλάχιστον 60% του ανώτερου βαθμού του σχολείου
  • Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα απαιτηθεί συνέντευξη ή προπαρασκευαστικά μαθήματα ή εισαγωγικές εξετάσεις ή διαπίστευση προηγούμενης μάθησης σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο προγράμματος.

Να τηρούν τις προϋποθέσεις για επάρκεια στην Αγγλική γλώσσα, που έχουν ως εξής:

  • Αποφοίτηση από λύκειο σε αγγλόφωνη χώρα όπου η γλώσσα διδασκαλίας ήταν τα Αγγλικά
  • Το IELTS (International English Language Testing System) 5.5 (Β2 Level)
  • Ενα ηλεκτρονικό/διαδικτυακό τεστ που θα οργανωθεί από το Τμήμα Εγγραφών

Όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις μας στο City Unity College, στο κέντρο της αθήνας, 15-17 Θησέως, Σύνταγμα 10562

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Mπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μέσω Live Chat με έναν από τους συμβoύλους μας, τηλεφωνικά στο 210 3243 222 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω





    CITY UNITY
    COLLEGE

    1

    Το Κολλέγιο διευρύνει διαρκώς τις ακαδημαϊκές του συνεργασίες του

    2

    Το Ακαδημαϊκό προσωπικό αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές και εξέχοντες επαγγελματίες

    3

    Οι φοιτητές του City Unity College σπουδάζουν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον