Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Το City Unity College σε συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Cardiff Metropolitan University, E.H. EurAka) προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα (Bachelor & Master Degrees) που δημιουργούν προοπτικές απασχόλησης σε δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους της Οικονομίας & Διοίκησης:

 • Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πτυχίο/Μεταπτυχιακό)
 • Λογιστική και Χρηματοοικονομικά (Πτυχίο)
 • Δημόσια Διοίκηση (Πτυχίο/Μεταπτυχιακό)
 • Διοίκηση Έργου (Μεταπτυχιακό)
 • ΜΒΑ σε Ναυτιλιακά (Μεταπτυχιακό)
 • ΜΒΑ σε Τραπεζική και Χρηματοοικονομική (Μεταπτυχιακό)
 • ΜΒΑ σε Διοίκηση Παραγωγής (Μεταπτυχιακό)
 • ΜΒΑ σε Διοίκηση Αυτοκινητοβιομηχανιών (Μεταπτυχιακό)

 

Όλα τα προγράμματα πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές φοίτησης σε πανεπιστημιακό επίπεδο που θέτουν το Υπουργείο Παιδείας και τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, τα οποία απονέμουν τα πτυχία και τους μεταπτυχιακούς τίτλους σε όσους ολοκληρώνουν με επιτυχία τις σπουδές τους.

Σπουδές Διοίκησης & Οικονομίας στο City Unity College

Το City Unity College επιδιώκει την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης, ώστε οι απόφοιτοι να στελεχώσουν θέσεις- κλειδιά στον εγχώριο και διεθνή επιχειρηματικό κόσμο.
Στόχος των προγραμμάτων είναι να προετοιμάσουν άρτια τα αυριανά στελέχη διαφόρων κλάδων της Οικονομίας και Διοίκησης, για να ανταποκρίνονται στις απαιτητικές συνθήκες του σύγχρονου - δυναμικά εξελισσόμενου - επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Η ζήτηση εξειδικευμένων, ικανών και καταρτισμένων στελεχών που θα αναλάβουν ανώτερες και ανώτατες θέσεις στην επιχειρηματική ιεραρχία καταγράφει ανοδική πορεία και δημιουργεί ποικίλες προοπτικές απασχόλησης για τους αποφοίτους του τμήματος που θέλουν να εργαστούν σε εγχώριες και διεθνείς επιχειρήσεις.
Με εφαλτήριο τις θεωρητικές γνώσεις, την πρακτική άσκηση και την εξοικείωση με την έννοια της επιχειρηματικής καινοτομίας, ακόμα και οι απόφοιτοι του City Unity College που επιθυμούν να κάνουν το δικό τους βήμα και να συστήσουν start – up ή δική τους επιχείρηση, είναι έτοιμοι να ενταχθούν άμεσα και αποτελεσματικά στο επιχειρηματικό περιβάλλον της επιλογής τους.

 • Τα προγράμματα προσφέρονται σε συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστήμια, τα οποία έχουν λάβει διεθνείς τιμητικές διακρίσεις για τις αυστηρές προδιαγραφές φοίτησης, την καινοτόμα ερευνητική δραστηριότητα και το υψηλό ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων τους.
 • Συνδυάζουν άρτια θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για την άμεση ένταξη των αποφοίτων στο εργασιακό περιβάλλον που ανήκουν.
 • Είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των υποψηφίων για φοίτηση σε αγγλόφωνα και ελληνόφωνα τμήματα
 • Διδάσκονται από ακαδημαϊκούς με πολυετή εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο των επιχειρήσεων.
 • Υλοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας με χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων.

Τα προγράμματα του τμήματος Επιχειρησιακών Σπουδών

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Testimonials Φοιτητών

 • Testimonial
  Christos Gkertsos, MBA

  Το City Unity College αποτελεί για μένα μια εξαιρετική εμπειρία και σημείο αναφοράς αλλαγής της επαγγελματικής μου καριέρας. Μου έδωσε την ευκαιρία μέσω του προγράμματος MBA Cardiff Metropolitan University να έρθω σε επαφή με αξιόλογους καθηγητές του αντικειμένου και να γνωρίσω ανθρώπους από διάφορους κλάδους της αγοράς εργασίας από διαφορετικές εθνικότητες, ανταλλάσσοντας παράλληλα πολύτιμες εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις στο κομμάτι των επιχειρήσεων σε ένα πολύ ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον εκπαίδευσης στο κέντρο της Αθήνας. Το πολύ φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό του City Unity College σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και τις μοντέρνες εγκαταστάσεις, καθιστά το Κολέγιο ως έναν εκπαιδευτικό φορέα που πληρεί υψηλά standards και δίνει έναν αέρα εξωτερικού σε όλους τους φοιτητές.

 • Testimonial
  Παρασκευή Κυριαζοπούλου, MBA

  Το City Unity College υπήρξε μια μεγάλη θαυμάσια εμπειρία για εμένα καθώς μου έδωσε την ευκαιρία να φοιτήσω στο μεταπτυχιακό πρόγραμμά του (MBA) με κύριο στόχο την ανάπτυξη της γνώσης και σε νέους ορίζοντες. Μετά από μερικά χρόνια σπουδών σε δημόσιο πανεπιστήμιο βρέθηκα σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον εντελώς διαφορετικό και φυσικά πιο σύγχρονο και πιο οργανωμένο, που μου έδωσε τις απαραίτητες δεξιότητες για τη μελλοντική μου καριέρα. Έζησα όμορφες στιγμές με τους συμφοιτητές μου, γνώρισα άτομα διαφορετικής κουλτούρας, εντυπωσιάστηκα από τη σχέση φοιτητών - καθηγητών και πιστεύω πως ήταν ένα θαυμάσιο μείγμα μάθησης και ευχάριστου χρόνου. Τέλος, θέλω να εκφράσω την ευχαρίστησή μου τόσο στο εκπαιδευτικό όσο και στο διοικητικό προσωπικό για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του.

 • Testimonial
  Πρέκα Ειρήνη, MBA

  Προερχόμενη από το ΕΚΠΑ (Μαθηματικός) αποφάσισα να συνεχίσω τις σπουδές μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στα Χρηματοοικονομικά. Κατόπιν έρευνας οδηγήθηκα στο City Unity. Το αντικείμενο των σπουδών είναι για εμένα κάτι το καινούργιο. Τόσο το επίπεδο των μαθημάτων, όσο και των ίδιων των συμφοιτητών μου είναι αρκετά υψηλό. Αυτό αποτέλεσε μια πρόκληση για μένα και με έκανε να προσπαθήσω περισσότερο για το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί φιλοδοξία μου ήταν πάντα η απόκτηση νέων γνώσεων. Η επαφή τόσο με το διδακτικό, όσο και με το διοικητικό προσωπικό και η ανταπόκρισή τους στα προβλήματά μας είναι πάντοτε άμεση.Θέλω να ευχαριστήσω το City Unity για τη μοναδική εμπειρία γνώσεων που μου πρoσφέρει αλλά και τους φίλους που απέκτησα,συμπεριλαμβανομένων των καθηγητών,του διοικητικού προσωπικού και φυσικά των συμφοιτητών μου.

 • Testimonial
  Eka Avaliani, MBA

  H εμπειρία που κέρδισα στο Κολέγιο είναι αξέχαστη. 'Οταν αποφάσισα να κάνω ΜΒΑ ήξερα πολύ καλά ότι έπρεπε να πιέσω τον εαυτό μου. Δεν ήταν εύκολο, το ομολογώ. Οι διαλέξεις όμως ήταν ευχάριστες και αυτό έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για μένα.

 • Testimonial
  Πάλλης Σιναπλίδης Γεώργιος, BA Business Management

  "Ονομάζομαι Γεώργιος Πάλλης Σιναπλίδης και είμαι φοιτητής του BA Business Management του Cardiff Metropolitan University. Βρίσκομαι στο τελευταίο εξάμηνο των σπουδών μου οπότε έχω την δυνατότητα να κάνω έναν απολογισμό των σπουδών μου και του κολλεγίου City Unity. Αρχικά, οι καθηγητές έχουν πλήρη γνώση του αντικειμένου τους και οχι μόνο. Φυσικά, ο τρόπος διδασκαλίας διαφέρει από καθηγητή σε καθηγητή αλλά όλοι είναι αποτελεσματικοί ώστε να μάθει ο φοιτητής και να κατανοήσει το μάθημα. Επιπλέον, όλοι οι καθηγητές είναι δίπλα στον φοιτητή είτε αυτός χρειαστεί κάποια εκπαιδευτική βοήθεια είτε κάποια συμβουλή σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον και προσανατολισμό. Τέλος, όλοι στο κτήριο από το Student Support μέχρι το λογιστήριο είναι διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν για οποιοδήποτε θέμα."

 • Testimonial
  Ani Avsajanashvili , BA Business Management

  "Βρίσκομαι στο City Unity College εδώ και μερικούς μήνες και ομολογώ ότι είναι ένα πολύ οργανωμένο Κολέγιο, οι καθηγητές και το προσωπικό του οποίου είναι επαγγελματίες. Το CityU είναι το τελευταίο στάδιο για να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα."

 • Testimonial
  Luka Bichikashvili, BA Business Management

  Από τις πρώτες μέρες έχω καταλάβει ότι το CityU είναι μια οικογένεια. 'Ολοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν αν χρειαστείς οτιδήποτε, όλοι είναι φιλικοί και επαγγελματίες. Επιπλέον, οι καθηγητές κάνουν τα πάντα ώστε οι διαλέξεις τους να είναι κατανοητές για τους φοιτητές.

 • Testimonial
  Lika Dididze, BA Business Management

  Ήταν το όνειρό μου να σπουδάσω και το πραγματοποιώ αυτή τη στιγμή στο City Unity College. Είμαι άνθρωπος που δεν τα παρατά ποτέ και αυτό με βοήθησε ώστε να πάρω την απόφαση να συνδυάσω τις σπουδές με την εργασία μου. Φέτος, είμαι στο 2ο έτος του Bachelor της διοίκησης επιχειρήσεων και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό.