Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Το τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του City Unity College συνεργάζεται με Πανεπιστήμια του εξωτερικού και προσφέρει προγράμματα προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικό.

Τα θεωρητικά μαθήματα διεξάγονται στις σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του City Unity College στο Σύνταγμα, ενώ τα πρακτικά στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. ,καθώς και σε αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται ανάλογα με το άθλημα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

  * Όνομα

  * Επίθετο

  * Τηλέφωνο

  * E-mail

  Πρόγραμμα Ενδιαφέροντος

  Σχόλια


  By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

  Testimonials Φοιτητών

  • Testimonial

   Νησωτάκης Αλέξανδρος, Bachelor of Physical Education and Sport

   Αυτή είναι η πρώτη μου χρονιά στο City Unity College και φοιτώ στο τμήμα Αθλητικών σπουδών Sport Science. Το κλίμα, η ποιότητα των σπουδών αλλά κι η κατάρτιση των καθηγητών στο κολέγιο, μου δίνουν τη σιγουριά ότι θα αποκτήσω τα εφόδια που μου χρειάζονται για το μέλλον μου.  Επιπλέον, το γεγονός ότι με την απόκτηση του διπλώματος Bachelor σε 4 χρόνια, αναγνωρίζεται το πτυχίο μου εκτός από όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ και από το ελληνικό δημόσιο, μου δίνει μια επιπλέον ασφάλεια για την επαγγελματική μου αποκατάσταση, όχι μόνο εκτός αλλά και εντός συνόρων. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!