Τμήμα Πληροφορικής

τμήμα πληροφορικήςΤο City Unity College, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες της αγοράς εργασίας σε έναν τόσο καίριο τομέα όπως αυτός της Πληροφορικής, και θέλοντας να προετοιμάσει τους σπουδαστές του υψηλά ιστάμενες θέσεις στην αγορά εργασίας, προσφέρει σε συνεργασία με το Cardiff Metropolitan University προγράμματα ανταγωνιστικά και ικανά να διαμορφώσουν επαγγελματίες οι οποίοι θα έχουν ως στόχο την καινοτομία και την πρόοδο της επιστήμης που επέλεξαν ως επάγγελμα.

Η αγάπη για την επιστήμη που επέλεξαν οι σπουδαστές έχει άμεσο αντίκτυπο και στη δουλειά τους, με αποτέλεσμα οι παρεχόμενες υπηρεσίες και το τελικό προϊόν να είναι υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά.

Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με την άρτια τεχνογνωσία, καθιστούν τους αποφοίτους περιζήτητους στην αγορά στον τομέα της Πληροφορικής.

Τα προγράμματα του τμήματος Πληροφορικής

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Testimonials Φοιτητών

  • Testimonial
    Πλιάτσικα Παναγιώτα, BSc in Computing

    Ονομάζομαι Πλιάτσικα Παναγιώτα και φοιτώ στο City Unity College στον τομέα της πληροφορικής. Το κτήριο του City Unity College βρίσκεται στο Κέντρο της Αθήνας, γεγονός που κάνει την προσέλευση σε αυτό εύκολη. Οι καθηγητές είναι πάντα δίπλα στους φοιτητές όπως και το student support. Με τις σπουδές μου στο City Unity College είμαι πολύ ευχαριστημένη καθώς λαμβάνω όλες τις απαιτούμενες γνώσεις για το αντικείμενο σπουδών μου. Ξέρω πως, ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου, θα έχω τις γνώσεις που χρειάζομαι για να μπω στην αγορά εργασίας.