Το μέλλον σου ανήκει

Καλώς Ήλθατε στο Νέο Online Σεμινάριο του City Unity College

Σε αυτό το σεμινάριο θα αναλυθεί το θέμα της Ενδοοικογενειακής βίας, πιο συγκεκριμένα θα αναλύσουμε τον νόμο ν. 3500/2006, τι προβλέπει ο ποινικός κώδικας, οι Δικονομικές Ρυθμίσεις & η Ποινική Διαμεσολάβηση. Τέλος θα απαντηθούν πρακτικά ζητήματα και ερωτήσεις.

To σεμινάριο ολοκληρώθηκε ευχαριστούμε!
Mπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάριο ξανά πατώντας το παρακάτω κουμπί:

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ

  • Ο ν. 3500/2006 και οι ορισμοί του
  • Η βία στην οικογένεια όπως προβλέπεται στον Ποινικό Κώδικα
  • Δικονομικές Ρυθμίσεις & Ποινική Διαμεσολάβηση
  • Πρακτικά ζητήματα – Ερωτήσεις

Ομιλητής

Ιωάννης Δ. Βέρρας

Ο Ιωάννης Δ. Βέρρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, είναι Δικηγόρος Αθηνών, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κατέχει ΜΔΕ στο Ποινικό Δίκαιο με θέμα έρευνας Η διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης» και υπ. Διδάκτωρ Νομικής στην Ποινική Δικονομία.

Από το έτος 2020 έως και σήμερα δίδασκε τα μαθήματα του Ποινικού Δικαίου και της Ποινικής Δικονομίας στη Νομική σχολή του City Unity College σε συνεργασία με το Ελβετικό Πανεπιστήμιο European University EurAka – Switzerland και έχει συμμετάσχει ως κεντρικός εισηγητής σε επιστημονικές εκδηλώσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων και της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρίας Ποινικού Δικαίου και της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων και μιλάει άριστα την Αγγλική γλώσσα.

Ο τομέας εξειδίκευσής του είναι το Ποινικό Δίκαιο.