CITY UNITY COLLEGE

Cyber Security MSc Coventry

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Κυβερνοασφάλεια (Cyber Security MSc) επιδιώκει να παρέχει μια μεταπτυχιακή εκπαίδευση που καλύπτει τις κύριες θεωρητικές και πρακτικές πτυχές του τομέα.

Ο γενικός στόχος του μαθήματος είναι να αναπτύξει:

 • Μια βαθιά και ολοκληρωμένη κατανόηση των σημερινών θεμάτων, ιδεών και τεχνολογιών ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.
 • Τεχνικές δεξιότητες στην αξιολόγηση της ασφάλειας των συστημάτων, στον εντοπισμό και τον μετριασμό συμβάντων ασφαλείας.
 • Κατανόηση του μεταβαλλόμενου τοπίου απειλών στον κυβερνοχώρο και των εξελίξεων στον κυβερνοχώρο.

Διάρκεια φοίτησης

1 έτος – Πλήρης απασχόληση, 3 χρόνια – Μερική απασχόληση

ΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

 • Network Security – CT7034CEM
 • Ethical Hacking – CT7024CEM
 • Cryptography – CT7031CEM
 • Information Security Management – CT7132CEM
 • Incident Response – CT7025CEM
 • Digital Data Acquisition, Recovery and Analysis – CT7028CEM
 • Security of Emerging Connected Systems – CT7026CEM
 • Digital Security Risk and Audit Management – CT7033CEM
 • Cyber Security Individual Project – CT7030CEM

Πληροφορίες

Η σημασία της τεχνολογίας των πληροφοριών και της επικοινωνίας καθώς και οι πιο εξελιγμένες απειλές ασφάλειας στη σύγχρονη κοινωνία έχει οδηγήσει σε μια αυξανόμενη απαίτηση για άτομα με κατανόηση των επιπτώσεων αυτής της τεχνολογίας στην ασφάλεια. Το MSc in Cyber ​​Security στοχεύει να σας παρέχει τις γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες σε διάφορους βασικούς τομείς της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Το μάθημα στοχεύει στην παροχή μιας ολοκληρωμένης και βαθιάς κατανόησης των αρχών ασφάλειας, καθώς και των πρακτικών τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την επίλυση προβλημάτων ασφαλείας και την αντιμετώπιση σχετικών ζητημάτων.

Το μάθημα θα παράσχει επίσης την ευκαιρία σε πρόσφατους πτυχιούχους και επαγγελματίες που ξεκινούν από τη μέση έως τη μέση σταδιοδρομία στον κλάδο της πληροφορικής να βελτιώσουν τις γνώσεις τους ή να προχωρήσουν σε επαγγελματική καριέρα στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου. Το πτυχίο MSc in Cyber ​​Security θα αυξήσει τις ευκαιρίες απασχόλησης και σταδιοδρομίας των φοιτητών. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους μαθητές του να εργαστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και να αναπτύξουν μια σειρά από γνώσεις και δεξιότητες ενημερωμένες από τη βιομηχανία σε τομείς όπως η ασφάλεια δικτύου, ο ασφαλής σχεδιασμός, η κρυπτογραφία, η εκτίμηση κινδύνου, η ηθική εισβολή, η ψηφιακή ιατροδικαστική (digital forensics) και η αντιμετώπιση περιστατικών.

Η ακαδημαϊκή μας ομάδα ειδικεύεται σε διάφορους τομείς της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και δεσμεύεται να παρέχει ακαδημαϊκή και τεχνική υποστήριξη στους μαθητές. Το πρόγραμμα προσφέρεται ως πρόγραμμα ενός έτους, πλήρους απασχόλησης και τριετούς προγράμματος μερικής απασχόλησης.

 1. Kριτική επίγνωση των νομικών πλαισίων, ηθικών και επαγγελματικών θεμάτων ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.
 2. συστηματική αξιολόγηση, αναγνώριση και ανάλυση κινδύνου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και να αναπτύξει την ικανότητα αντιμετώπισης πολύπλοκων ζητημάτων.
 3. ολοκληρωμένη κατανόηση των τεχνολογιών και των πρωτοκόλλων ασφαλούς επικοινωνίας δικτύων και συστημάτων πληροφοριών και της εφαρμογής τους σε σύγχρονες λύσεις και τεχνολογίες που βασίζονται στο Διαδίκτυο και στα κινητά.
 4. επιλογή κατάλληλης μεθοδολογίας και εργαλείων για την αξιολόγηση ευπάθειας ενός συστήματος. Διεξαγωγή ηθικά βασισμένου ελέγχου ασφαλείας και δοκιμή σε επαγγελματικό πρότυπο, προτείνοντας και καθορίζοντας κατάλληλα αντίμετρα.
 5. εμπεριστατωμένη κατανόηση των θεωρητικών εννοιών και εφαρμογής των σημερινών πλαισίων και αρχιτεκτονικών ασφαλείας, καθώς και κρυπτογραφικών πρωτοκόλλων και αλγορίθμων. Αξιολόγηση των απαιτήσεων ασφαλείας των συστημάτων και η εφαρμογή ασφαλούς μεθοδολογίας.
 6. εφαρμογή τεχνολογικών λύσεων και διαδικασιών για τον εντοπισμό, τη διαχείριση και τη διερεύνηση περιστατικών ασφάλειας πληροφοριών και τεκμηρίωση ψηφιακής έρευνας από νομική και επαγγελματική άποψη.
 7. κριτικής επίγνωση για τρέχοντα ζητήματα και νέες τεχνολογίες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, τα οποία ενημερώνονται από κορυφαία έρευνα και/ή πρακτική στον τομέα.
 8. Διεξαγωγή αυστηρής / επίσημης έρευνας σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που απαιτούν εξοικείωση με μια σειρά τεχνολογιών, πηγών έρευνας και κατάλληλες μεθοδολογίες, και για να ενημερώσουν τη συνολική μαθησιακή διαδικασία.

Τα προγράμματα μας υποστηρίζονται από εξαιρετικά εκπαιδευτικά εργαλεία, τα οποία μάλιστα λειτουργούν συνδυαστικά.

Τα μαθήματα:

 1. προσφέρονται, από τη φύση κάθε προγράμματος, δια ζώσης στην αίθουσα, πράγμα το οποίο αποτελεί την καλύτερη μέθοδο διδασκαλίας
 2. παράλληλα όμως, μεταδίδονται ζωντανά μέσω live streaming, εξασφαλίζοντας στον φοιτητή που τυχόν δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί σε κάποιο μάθημα πρόσβαση στο οπτικοακουστικό σκέλος μέσω του υπολογιστή του
 3. ενώ από την επόμενη μέρα, το εν λόγω οπτικοακουστικό σκέλος ανεβαίνει μέσω video on demand, όπου και είναι διαθέσιμο για μελέτη

Τέλος, οι σημειώσεις των καθηγητών και η ύλη των μαθημάτων ανεβαίνουν με το πέρας του μαθήματος στο e-class του Κολεγίου, το οποίο λειτουργεί παράλληλα με τα προηγούμενα.

Με το συνδυασμό των παραπάνω τρόπων – blended learning, ο φοιτητής μπορεί να ανταπεξέλθει στις φοιτητικές του υποχρεώσεις.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Mπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μέσω Live Chat με έναν από τους συμβoύλους μας, τηλεφωνικά στο 210 3243 222 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται παρακάτω

  CITY UNITY
  COLLEGE

  1

  Το Κολλέγιο διευρύνει διαρκώς τις ακαδημαϊκές του συνεργασίες του

  2

  Το Ακαδημαϊκό προσωπικό αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές και εξέχοντες επαγγελματίες

  3

  Οι φοιτητές του City Unity College σπουδάζουν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον