Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ!

Τρεις φοιτητές μας, ένα Παγκόσμιο Συνέδριο, δεκάδες συγχαρητήρια! Πώς να μην νιώθουμε υπερήφανοι για το επίτευγμά τους και πώς να μην νιώθουμε υπερήφανοι για την επιτυχία του City Unity College!

Η Παρασκευή Πλαστήρα, η Γεωργία Τζανή και ο Γρηγόρης Σαγματόπουλος παρουσίασαν το Ακαδημαϊκό Poster τους στο Παγκόσμιο Συνέδριο Δικαστικής / Εγκληματολογικής Ψυχολογίας και δέχθηκαν θερμά συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους, τόσο για τη χρήση νέων ερευνών όσο για τη συνολική παρουσίασή τους.

Το Ακαδημαϊκό Poster εξηγούσε τη δυναμική, αλλά και τους περιορισμούς που έχει η προσέγγιση της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας (CBT), όσον αφορά την θεραπεία των σεξουαλικών δραστών (για παράδειγμα των βιαστών).

Η συμμετοχή των φοιτητών μας σε σημαντικές δραστηριότητες, όπως τα συνέδρια παγκόσμιας εμβέλειας, χτίζουν το βιογραφικό τους, ενώ οι ίδιοι κερδίζουν πολύτιμη εμπειρία στον χώρο της Δικαστικής Ψυχολογίας.

Και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του μεταπτυχιακού προγράμματος in Forensic Psychology που προσφέρει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα το City Unity College, μέσω του κορυφαίου Πανεπιστημίου Coventry.

Και πάλι, συγχαρητήρια στους τρεις φοιτητές μας!