ΗΑΜΑ: Στη Διεθνή Έκθεση “Education and Career Exhibition 2018”, Λευκωσία – Κύπρος

Η Ελληνο-Αραβική Ναυτική Ακαδημία (HAMA) και το City Unity College – Nicosia συμμετείχαν στην Κυπριακή Διεθνή Έκθεση “Education and Career Exhibition 2018”, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου.

Οι πρωτοετείς φοιτητές της HAMA υποδέχθηκαν θερμά τους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο της HAMA και έδωσαν πληροφορίες για τα διάφορα ακαδημαϊκά προγράμματα και τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Οι φοιτητές μας συζήτησαν για τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας που θα τους παρουσιαστούν μελλοντικά καθώς και τις προσδοκίες τους μετά την αποφοίτησή τους από την Ακαδημία.

Οι φοιτητές Νικόλαος Κουτσουμπάς, Κωνσταντίνος Σκορδαλλής, Ιωάννης Αδαμόπουλος, Παναγιώτης-Ιωάννης Σφέτσας, Γεώργιος Σταμούλης, Χαράλαμπος Χατζέλης συμμετείχαν ενεργά στην έκθεση, επιδεικνύοντας εξαιρετική παρουσία, στα υψηλότερα πρότυπα που αναμένονται από όλους τους σπουδαστές μας.

Το City Unity College και η HAMA θέλουν να εκφράσουν την ειλικρινή ευγνωμοσύνη τους στον κ. Ηλία Φιλίππου, Πρόεδρο του City Unity College στη Λευκωσία – Κύπρος, ο οποίος προγραμμάτισε με μεγάλη επιτυχία τη συμμετοχή μας στην έκθεση, καθώς και στους καθηγητές και το προσωπικό του Κολεγίου για τη φιλοξενία τους κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην Κύπρο.