Συμμετοχή του City Unity College στην Επιστημονική Ημερίδα για Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) – CARAVEL 17.01.2020

Με απόλυτη επιτυχία και με την συμμετοχή 480 Συνέδρων (Δήμαρχοι, Γενικοί Γραμματείς, Αντιδήμαρχοι & Στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης), ολοκληρώθηκε η Επιστημονική Ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η Forum Training & Consulting & η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”, η οποία υλοποιήθηκε στην Αθήνα – Ξενοδοχείο CARAVEL, με θέμα:“Στρατηγικός Σχεδιασμός & Επιχειρησιακός Προγραμματισμός των ΟΤΑ με Όραμα για το 2023″.

Την ημερίδα τίμησαν με κεντρικές ομιλίες, οι κ.κ. Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ & Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΠΕΔΑ & Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος.

Συμμετείχαν 30 ειδικοί ομιλητές – Αιρετοί & ειδικοί Επιστήμονες, σε έξι (6) θεματικές συνεδρίες ενώ ειδική συντονιστική ομάδα συνεργάστηκε για τα αποτελέσματα της Επιστημονικής Ημερίδας.

Το City Unity College αντιπροσώπευσε ο κ. Σπύρος Παπανικολάου, Διευθυντής Ακαδημαϊκού τμήματος Πληροφορικής με θέμα ομιλίας: “Τα οφέλη της εφαρμογής καινοτόμων μεθοδολογιών διαχείρισης έργων (Project Management) για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) 1ου και 2ου βαθμού” Την Hμερίδα τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιπρύτανης του City Unity College κ. Βασίλειος Ζούμπος.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γενικός Διευθυντής της Forum Training & Consulting κ. Ιωάννης Νικλήτσας και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Μιχάλης Χρηστάκης.

Η Επιστημονική Ημερίδα, είχε σαν στόχο την Παροχή Τεχνογνωσίας & την ανάδειξη καλών πρακτικών για την εκπόνηση του Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επιχειρησιακού Προγραμματισμού αμέσως μετά την έναρξη της τρέχουσας θητείας από τις Τοπικές Αυτοδιοικητικές Αρχές.